Петро Порошенко у Чернівцях: прогулянка з каратистом, селфі і команда «ЄС» (ВІДЕО)

Новини 06 Липня, 2019 257

Фото: Петро Порошенко/ФБ

Петро Порошенко 5 липня відвідав місто Чернівці.

«Сьогодні у Чернівцях під час прогулянки відчув чарівну атмосферу цього прекрасного міста і поспілкувався з місцевими. Було дуже приємно зустріти кожного з вас!»,- зазначив Петро Порошенко у дописі на своїй сторінці у Facebook.

Скриншот відео

Бути серед людей – справжнє задоволення для мене. Сьогодні у Чернівцях під час прогулянки відчув чарівну атмосферу цього прекрасного міста і поспілкувався з місцевими. Було дуже приємно зустріти кожного з вас! Дякую! Ви чудові ☺️

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 5 липня 2019 р.

«Сьогодні знайомив Чернівці з моєю командою. Вражений тим, як тепло нас зустріли. Впевнений, разом ми захистимо європейське майбутнє України!»,- зазначив Петро Порошенко.

Скриншот відео

Сила волі, розум, досвід, рішучість – пишаюся командою Європейська Солідарність. Сьогодні знайомив Чернівці з моєю командою. Вражений тим, як тепло нас зустріли!Впевнений, разом ми захистимо європейське майбутнє України!

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 5 липня 2019 р.

Петро Порошенко також поділився враженнями щодо зустрічі з відомим спортсменом Валерієм Чоботарем.

«Під час прогулянки Чернівцями зустрів на вулиці Валерія Чоботаря – нашого атлета, бронзового призера Європейських ігор 2019. Не міг не сфотографуватися із зіркою карате. Дякую, Валерію, за те, що своїми досягненнями у спорті прославляєте рідні Чернівці і всю Україну!»,- зазначив Петро Порошенко.

Під час прогулянки Чернівцями зустрів на вулиці Валерія Чоботаря – нашого атлета, бронзового призера Європейських ігор…

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 5 липня 2019 р.

 

Довідка. Валерій Чоботарь (нар. 17 квітня 1976, с. Червона Діброва Глибоцького району Чернівецької області).  Заслужений тренер України, військовик, президент Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств.

Пройшов строкову службу в рядах Збройних сил України (бригада особливого призначення) на Львівщині.

Закінчив Львівський державний університет фізичної культури на кафедрі теорії і методики Олімпійського та професійного спорту, за фахом «Підготовка кваліфікованих спортсменів».

 

 

Коментарі

Позначки: ,