Петро Порошенко стане наступним Президентом, – Оксана Білозір

Новини 04 Квітня, 2019 143

Петро Порошенко у Стрию, 29.03.19, фото: 4studio

Петро Порошенко стане наступним Президентом і це буде зовсім інший Президент

Про це на сторінці в Facebook написала народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Оксана Білозір.

Депутат зауважила, що українці перевагу на виборах у першому турі надали Володимиру Зеленському, в тому числі, і інтуїтивно тягнучись до пошуку тих позитивних емоцій, яких їм так бракує.

«Прагнення скинути тягар і війни, і постійної напруги, і відчуття несправедливості, і …ще, і ще… Але правда в тому, що Свято не настане!!! Що ця потреба, як ілюзія, вдарить ще більше!

Розумом ми це сприймаємо, особливо зараз , перед відповідальним другим туром!!! Ми чудово розуміємо, що знаходимось на півдорозі і повинні зробити, як би нам важко не було, зробити останній ривок, бо ми покликані бути вершниками Долі нашої переможної історії, вперше впродовж столітньої національно- визвольної війни», – відзначила Білозір.

Вона також зазначила, що другий тур виборів – це наш останній бій за українську державність.

«Це наш останній бій за українську державність і він потребує фахових і сильно мотивованих людей! Петро Порошенко стане наступним Президентом і це буде зовсім інший Президент! Президент, який вміє визнавати свої помилки, уже знає і має чіткий план, і щодо шляху до перемоги, і щодо економічного зростання, як боротьби з бідністю!!!

Поборемось за своє щастя бути Україні рівною серед рівних європейських держав! Бо, щасливий той, хто щасливий на своїй землі», – відзначила Білозір.

Коментарі

Позначки: , ,