Петро Порошенко сьогодні на Хмельниччині (ВІДЕО)

Новини 04 Липня, 2019 350

Скриншот відео

Петро Порошенко сьогодні, 4 липня, відвідає Хмельниччину.

Як повідомила «Команда ЄС у Кам‘янець-Подільському», зустріч відбудеться 4 липня о 19.00.

«Запрошуємо на зустріч з лідером Політичної партії “Європейська Солідарність” – Петром Порошенком. А також: Володимир В’ятрович, Андрій Карпов (Андрій Полтава), Софія Федина, Денис П’ятигорець та кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №193 Володимир Мельниченко», – йдеться у повідомленні.

Опубліковано Європейська Солідарність Середа, 3 липня 2019 р.

Як інформує «Вечірній Кам‘янець», у четвер, 4 липня, на площі Польський Ринок в старому місті Кам’янця-Подільського відбудеться зустріч з лідером політичної партії «Європейська солідарність», п’ятим президентом України Петром Порошенком.

На учасників заходу очікує концерт гуртів «Козак Сістем» та ХАС, а о 20.00 відбудеться – представлення команди “Європейської солідарності” на Хмельниччині за участю п’ятого президента України Петра Порошенка.

ПЕТРО ПОРОШЕНКО В КАМ'ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ

ПЕТРО ПОРОШЕНКО В КАМ'ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУУ четвер, 4 липня, на площі Польський Ринок в старому місті Кам’янця-Подільського відбудеться зустріч з лідером політичної партії «Європейська солідарність», п’ятим президентом України Петром Порошенком. На учасників заходу очікує концерт гуртів «Козак Сістем» та ХАС, а о 20.00 відбудеться – представлення команди "Європейської солідарності" на Хмельниччині за участю п’ятого президента України Петра Порошенка. Прийди, послухай правду, захисти європейське майбутнє!

Опубліковано Вечірній Кам'янець Середа, 3 липня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: ,