Перший Red Brunch у Львові зібрав рекордну кількість небайдужих людей

Новини 05 Листопада, 2019 167

Сьогодні, 5 листопада, команда проекту ʺЯ, Нінаʺ вперше провела Red Brunch у Львові — збір крові для потреб онкохворих людей та волосся — для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію.

До участі у благодійному проекті долучилась рекордна кількість людей, про це на своїй сторінці у Facebook сповістила Яніна Соколова, пише 4studio.

“Переключилися на кров молодих парубків. Львівських… Наш перший пілотний у регіонах ЛЬВІВ / Red Brunch – День Донора від проекту «Я, Ніна» у розпалі.
Здати кров зареєструвалися 150 людей. 11 здають волосся для перук.
Люди, ви неймовірні.
Вся команда “Я, Ніна” дякуємо вам за це”, – написала ведуча.

Довідково: Red Brunch від проекту ʺЯ, Нінаʺ — це щомісячна подія, яка відбувається кожного першого вівторка місяця. Так, у Києві — це вже вп’яте, у Львові ж — вперше. За результатами чотирьох перших Red Brunch у столиці, 240 людей стали донорами крові, які разом врятували чи ще врятують 720 життів. Іще 17 людей віддали своє волосся на виготовлення перук для дітей, що втратили власне волосся через хіміотерапію. Реєстрацію на наступний Red Brunch, який відбудеться у перший вівторок грудня, розпочнуть незабаром.

Коментарі

Позначки: , , , , ,