Першокурсники Львівського університету ветеринарії та біотехнологій склали присягу (ФОТО)

Новини 02 Вересня, 2018 289

Фото: Facebook/Христина Процак

Студентів привітало керівництво Львівщини

Першокурсники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького сьогодні, 2 вересня, склали урочисту присягу у студенти.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, привітали студентів-першокурсників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Гжицького Володимир Стибель, доктор Honoris Causa, проректор Жешівського університету Марек Козіровський, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Євген Баркит та інші.

Фото: прес-служби Львівської ОДА.

“Тут панує надзвичайна атмосфера, якою усіх наділяєте ви, студенти. Молоді, натхненні, які вірять у себе, власні сили, переконані у тому, що майбутнє у ваших руках. Я дуже хочу, щоб ви обов’язково пам’ятали, що така можливість вам і тим, хто спокійно живе у нас, на Львівщині, творить добро і робить крок до свого щасливого майбуття, дана усім завдяки тим, хто за тисячу кілометрів від Львова стоїть на захисті наших кордонів на Сході України. Ми повинні завдячувати українському воїну, солдату, нашій армії, яка сьогодні за тисячу кілометрів від Львова боронить нашу землю. Армії, яка за декілька років стала сильною і здатна виконати, поставлені перед нею завдання”, – зазначив Олег Синютка.

Олег Синютка додав: “Ви стали студентами у той час, коли ваша професія є надзвичайно затребуваною. Динаміка у аграрному секторі  є надзвичайно велика. Нашій країні, родинам і вам потрібна фаховість і професійність. І ви сьогодні маєте можливість її здобути, ви зробили перший крок. крок за кроком здобувайте нові знання. Ваша майбутня професія потрібна нашій державі”.

Також у вітальному слові очільник області подякував професорсько-викладацькому складу за те, що в жорсткій конкуренції між вищими навчальними закладами, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького не втратив своїх позицій, набрав нової динаміки, сили та нового поступу.

Опісля, першокурсники урочисто зачитали присягу та виконали студентський гімн «Гаудеамус».

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у  розвиток освіти і науки почесне звання “Заслужений діяч науки і техніки України” присвоїли ректорові, професору кафедри паразитології та іхтіопатології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій  імені Степана Ґжицького Володимиру Стибелю.

Фото: Facebook/Христина Процак

Як повідомляє у Facebook журналіст Андрій Болкун, студенти та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій розпочали новий навчальний рік молитвою у церкві Пресвятої Трійці.

Фото: Facebook/Андрій Болкун

Коментарі

Позначки: , ,