Перші виборці Львова та Дрогобича вже проголосували (ФОТО)

Новини 22 Листопада, 2020 661

Фото: ГМ ОПОРА

На Львівщині відкрилися виборчі дільниці

Сьогодні перші виборці Львова та Дрогобича вже проголосували.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ГМ ОПОРА Львів.

Перші виборці Львова та Дрогобича вже проголосували👌

Опубликовано ОПОРА Львів Суббота, 21 ноября 2020 г.

 

Як повідомлялося, на 22 листопада призначено повторне голосування за кандидатів в мери Львова. У другому турі виборів беруть участь діючий мер Андрій Садовий та народний депутат від «Європейської Солідарності», екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Жителі Львова не змогли визначити фаворита “мерської гонки” в першому турі виборів. Під час голосування 25 жовтня жодному з кандидатів не вдалося отримати абсолютну підтримку виборців – набрати більше 50% голосів. За законодавством, в такому випадку організовується другий тур за участю двох кандидатів з найбільшими результатами.

Як повідомлялося, Дрогобицька міська територіальна виборча комісія підбила підсумки голосування мешканців Дрогобицької міської ОТГ на виборах міського голови Дрогобича. У другому турі за крісло мера змагатимуться чинний міський голова Тарас Кучма та Андрій Веселий. Із 85813 виборців, які внесені у списки виборців, на виборах голови Дрогобицької ОТГ проголосували 31831 виборців. Недійсними визнані 698 бюлетенів.

Голоси дрогобичан на виборах голови ОТГ розподілилися таким чином: за Балогу Олега Богдановича проголосували 884 виборці; за Веселого Андрія Васильовича – 8106; за Дьорка Олега Івановича – 1019; за Жолобкевича Назара Вікторовича – 487; за Жуковську Олену Геннадіївну – 613; за Задорожного Михайла Леоновича – 5983; за Кучму Тараса Ярославовича – 12906; за Лагодича Артура Миколайовича – 151; за Скурчанського Юрія Михайловича – 343 і за Шутка Володимира Анатолійовича – 620 виборців.

Таким чином, у другий тур виборів вийшли чинний мер Дрогобича Кучма Тарас Ярославович, який отримав 41,06% голосів виборців, які прийшли на дільниці, і Веселий Андрій Васильович, який отримав 26,05% голосів виборців.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,