Перша бойова втрата 2021 року – 37-річний військовослужбовець із Запоріжжя Олег Андрієнко

Новини 13 Січня, 2021 639

На фото Олег Андрієнко із сином Тимуром. Хлопчик народився влітку. Побратими взяли цю фотку з інстаграму Олега/ФБ Олег Вишняков

Прощання з бійцем відбудеться 14 січня на Алеї захисників у Запоріжжі

11 січня, близько 15.30 в районі н.п Піски, внаслідок обстрілу з боку противника загинув військовослужбовець ЗСУ. Українською стороною СЦКК було задіяно координаційний механізм: введено «режим тиші», висунуто вимогу щодо припинення вогню, підготовлено та направлено ноту до СММ ОБСЄ.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Армія Інформ».

«Перша бойова втрата 2021 року – військовослужбовець із Запоріжжя Олег Андрієнко, старший солдат 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. У військовослужбовця залишився 6-місячний син, дружина та мати. Як повідомили  в обласному військкоматі, прощання з бійцем відбудеться 14 січня на Алеї захисників у Запоріжжі. “З великим сумом та болем повідомляємо, що 11 січня в районі Операції об’єднаних сил під час виконання бойового завдання отримав вогнепальне кульове поранення не сумісне з життям наш побратим старший солдат Андрієнко Олег Віталійович 22.08.1983 року народження”, – йдеться у повідомленні на сторінці мотопіхотної бригади. У 56-й окремій мотопіхотній Маріупольській бригаді висловили співчуття родині загиблого бійця. У військовослужбовця залишився 6-місячний син Тимур, дружина Марія та мати»,- пише «Суспільне Запоріжжя».

«У кожного загиблого на війні є ім’я. Перший загиблий у 2021 — Олег Андрієнко. Він загинув вчора у Пісках від кулі снайпера. Олегу було і буде завжди вже 37 років.

“На фото Олег зі своїм сином Тимуром. Хлопчик народився влітку. Побратими взяли цю фотку з інстаграму Олега. Він дуже радів, що в нього народився син, — написала Natasya Nagorna. — Рідний брат Олега — в одному підрозділі з ним, тільки на іншій позиції”.

Не кажіть після цього, що війни немає чи вона десь далеко. Вона дуже-дуже близько: до маленького Тимура вона підібралась впритул і забрала тата.

Світла пам’ять захиснику України!», – зазначається у дописі Олега Вишнякова у ФБ.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , ,