Перестало битися серце заступника директора Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих

Новини 01 Лютого, 2021 5 100

Фото: ФБ/Ігор Ільків

Ігор Ільків – полковник медичної служби першого батальйону Національної гвардії імені генерала Кульчицького, депутат Львівської облради 7-го скликання

Сьогодні пішов з життя заступник Генерального директора нашого госпіталю з питать психологічної реабілітації учасників АТО та ООС Ільків Ігор Петрович.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи у ФБ.

«Ігор Петрович – учасник бойових дій, полковник медичної служби, миротворець у Югославії, Іраку, Кувейті, Лівані, лікар Майдану, військовий лікар на Сході України. Командир медичної роти Північного територіального Управління Національної гвардії України, полковник медичної служби першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені генерала Кульчицького, депутат Львівської обласної ради 7-го демократичного скликання», – зазначається у повідомленні.

З глибоким сумом сповіщаємо, що сьогодні пішов з життя заступник Генерального директора нашого госпіталю з питать…

Опубликовано Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи Воскресенье, 31 января 2021 г.

Як пише «Суспільне», причину смерті та дату похорону наразі не повідомляють.

В листопаді 2020 року Ігор Ільків розповів Суспільному про події Революції Гідності. Тоді медик із своєю бригадою намагався врятувати життя Сергій Нігояна та Михайла Жизневського.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,