Перестало битися серце проректора Львівської політехніки Анатолія Мороза

Новини 24 Жовтня, 2021 2 218
Перестало битися серце проректора Львівської політехніки Анатолія Мороза

Перестало битися серце проректора Львівської політехніки Анатолія Мороза

Надзвичайно сумна звістка сколихнула Національний університет «Львівська політехніка» ― 24 жовтня передчасно відійшов у вічність багатолітній проректор з економічних питань, головний бухгалтер Анатолій Степанович Мороз.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє прес-служба навчального закладу.

Колектив Політехніки висловлює щирі співчуття рідним, друзям і колегам із приводу тяжкої втрати талановитого фахівця, керівника, мудрого наставника та щирого друга.

Упродовж тридцяти років Анатолій Степанович забезпечував ефективну організацію економічної та господарсько-фінансової діяльності Львівської політехніки. Понад двадцять років був проректором з економічних питань.

“Усі, хто знав Анатолія Степановича, завжди відзначали його працелюбство, особливу жертовність та відданість Львівській політехніці. Високі моральні якості проректора, цінності, якими керувався в особистому та професійному житті, його людяність сформували авторитет та заслужену пошану.

Завдяки його роботі працівники нашого Університету були впевнені, що, попри будь-яку економічну ситуацію в країні, Анатолій Мороз зробить усе можливе для фінансової стабільності Політехніки”, – йдеться у повідомлені.

Свій талант кризового менеджера Анатолій Степанович виявляв неодноразово. Справжній фахівець своєї справи, мудрий керівник сформував фахову команду, яка за будь-яких обставин працювала злагоджено, дбаючи про кожного працівника нашого Університету, розвиток та процвітання Політехніки.

Попри свою зайнятість, Анатолій Степанович знаходив час для наукової діяльності та заняття спортом, був завзятим футбольним уболівальником.

Високий професіоналізм Анатолія Мороза і відданість Львівській політехніці відзначили на державному рівні. Був удостоєний орденів «За заслуги» І–ІІІ ступенів; почесного звання «Заслужений працівник освіти України»; нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України, відомчими відзнаками Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Інформація про дату та місце прощання з Анатолієм Степановичем Морозом буде згодом.

Коментарі

Позначки: ,