Перебування евакуйованих українців з Китаю у санаторії “Шкло” є неприпустимим, – Яворівська районна рада

Новини 15 Лютого, 2020 9 064

Перебування евакуйованих українців з Китаю у санаторії "Шкло" є неприпустимим, - Яворівська районна рада

Завтра, у неділю, 16 лютого, о 14:00 люди збираються біля селищної ради на обговорення

У соціальних мережах ходять чутки про те, що евакуйованих українців з Китаю можуть привезти на Яворівщину в санаторій Шкло. Станом на сьогоднішній день офіційної інформації щодо прибуття евакуйованих українців з Китаю немає. Про це йдеться у заяві Яворівської районної ради, пише Четверта студія.

Відомо лише те, що санаторій не відповідає критеріям, які необхідні для розміщення вищезгаданих громадян.

Керівництво Львівської області не повідомляло органи місцевого самоврядування, в тому числі і Яворівську районну раду про можливість перебування евакуйованих українців на Яворівщині.

“Яворівська районна рада вважає, що санаторій не може приймати таку категорію людей, оскільки навколо санаторію проживає велика кількість людей. Задля безпеки мешканців району, перебування евакуйованих є неприпустимим. Ця позиція озвучена керівництву Львівської області”, – йдеться у повідомленні.

“В разі отримання інформації щодо ситуації – будемо інформувати громадян”, – пообіцяли у районній раді.

Нагадаємо, сьогодні у соціальних мережах повідомили про те, що евакуйованих українців з Китаю можуть привезти на Львівщину у санаторій Шкло. Повідомлення про це поширила спільнота “Підслухано у Новояворівську”.

Зазначається, що завтра, у неділю, 16 лютого, о 14:00 люди збираються біля селищної ради на обговорення цього питання, оскільки “у середу вони мають вже бути тут”.

Скрін із Фейсбук-сторінки Яворівської районної ради

Скрін із Фейсбук-сторінки Яворівської районної ради

Коментарі

Позначки: , , , ,