Пентагон підтвердив справжність ще кількох матеріалів про НЛО (ВІДЕО)

Новини 19 Квітня, 2021 2 135
НЛО. Фото з відкритих джерел

НЛО. Фото з відкритих джерел

Міністерство оборони США підтвердило, що фото та відео 2019 року, на яких зафіксували «невизначений летючий об’єкт» (НЛО) ㅡ справжні. Кажуть, їх вони були зроблені працівниками військово-морського флоту США. Ця заява ще більше підігріла інтерес до звіту розвідки США про НЛО, який мають підготувати до червня цього року.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Громадське, про це повідомляє американська телерадіокомпанія CNN.

Зокрема, на одному з цих відео, яке опублікував режисер-документаліст Джеремі Корбелл, видно як небом блимаючи рухається об’єкт трикутної форми.

Представниця Пентагону Сюзан Гоф підтвердила, що цей відеозапис у 2019 році зробили члени військово-морського флоту США.

Окрім того, вона підтвердила, що працівники ВМС сфотографували також три невстановлені летючі об’єкти: один у формі «кулі», один ㅡ у формі «жолудя» та ще один, який описують як «металевий аеростат».

«Для забезпечення безпеки операцій та уникнення розголошення інформації, яка може бути корисною потенційним супротивникам, Міністерство оборони публічно не обговорює деталі спостережень або експертиз повідомлень про вторгнення на наші полігони або у визначений повітряний простір, включаючи ті вторгнення, які позначені як НЛО (UAP)», ㅡ каже Гоф.

Вона також зазначила, що спеціальний підрозділ Міноборони США, який вивчає НЛО, вже включив ці випадки до своїх поточних експертиз.

Коментарі

Позначки: , ,