Печерський суд закрив справу проти Зеленського

Новини 23 Вересня, 2020 218
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Зеленський не дотримав свого слова і не збирається йти у відставку, хоча й порушив закон. Про це написав народний депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Пам’ятаєте, як за кілька днів до виборів у квітні 2019 року Зеленський пообіцяв “якщо я коли-небудь в житті порушу закон, я піду сам”? Так от, нагадаю, в липні цього року стало відомо, що у 2019 році родина Зеленського отримала кошти за погашення ОВДП на 5,1 млн грн та придбала ОВДП на 5,2 млн грн. Однак, ці кошти Зеленський задекларувати “забув”. Таким чином, Зеленський порушив закон про боротьбу з корупцією і повинен був опинитися в національному реєстрі корупціонерів», – зауважив політик.

Олексій Гончаренко зазначив, що Печерський суд закрив справу проти Зеленського щодо декларації, бо президент користується правом недоторканності.

«Як я і передбачав раніше, чекати від Зеленського, що він виконає свою обіцянку, не варто. В результаті ми отримали отаку відповідь на петицію про відставку у зв’язку із порушенням закону.

«Однією невиконаною обіцянкою більше, однією менше. Їх уже так багато, що можна було збитися з ліку», – резюмував Олексій Гончаренко.

Коментарі

Позначки: