Патрульна поліція Львова нарешті помітила відсутність розмітки на Галицькиму перехресті

Новини 03 Лютого, 2021 1 010

Патрульні встановили, що технічні засоби регулювання не відповідають погодженій схемі, відсутні дорожні знаки 5.16 “Напрямки руху по смугах” та 5.55 “Схема руху”

Патрульні обстежили вулицю Богдана Хмельницького в районі Галицького перехрестя і видали вимоги щодо приведення існуючої організації дорожнього руху у відповідність згідно погодженої схеми управлінням патрульної поліції.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Як зазначається, до управління патрульної поліції Львівської області неодноразово зверталися громадяни, щодо незадовільного стану розмітки, а також недостатньої кількості дорожніх знаків на вулиці Богдана Хмельницького в районі Галицького перехрестя.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції спільно з працівниками ЛКП “Львіватодор” та підрядною організацією провели обстеження цієї ділянки.

Патрульні встановили, що технічні засоби регулювання не відповідають погодженій схемі, відсутні дорожні знаки 5.16 “Напрямки руху по смугах” та 5.55 “Схема руху”.

«За словами дорожників на цій ділянці тривають ще ремонтні роботи, про що свідчать відповідні знаки. Однак найближчим часом встановлять необхідні знаки і за сприятливих погодних умов вирішать питання із розміткою.

Поліцейські видали вимоги щодо приведення існуючої організації дорожнього руху у відповідність згідно погодженої схеми управлінням патрульної поліції», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,