Пасажира авіарейсу «Доха – Київ» госпіталізували з підозрою на COVID- 19

Новини 31 Березня, 2020 288

Ілюстрація: ФБ/Masi Nayyem

Пасажира авіарейсу «Доха-Київ», який перебував на обсервації в готелі «Козацький», госпіталізували з підвищеною температурою.

Як пише «Четверта студія», у Національній поліції України повідомили, що на обсервацію у готель «Козацький» разом із іншими пасажирами авіарейсу з Дохи чоловіка помістили  30 березня. Невдовзі йому стало зле і у нього піднялася температура тіла. Тож на місце викликали лікарів, які прийняли рішення про госпіталізацію пасажира. Супровід до медичного закладу забезпечили поліцейські.

На цей час чоловік, 1990 року народження, житель Київської області, перебуває у лікарні. Йому зробили тест для визначення захворювання на коронавірус. У випадку позитивного результату буде прийматися рішення щодо обстеження всіх осіб, із якими контактував пацієнт.

Правоохоронці продовжують охороняти всі місця лікування пацієнтів із коронавірусною інфекцією та обсервації осіб.

Відеозвернення Українців з літака, який прилетів сьогодні вночі з Балі, рейс (Доха-Київ)Яка ваша думка?У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" вранці 30 березня не вщухає скандал: пасажирів, які прилетіли з Балі в Київ чартерним рейсом, які відмовляються від напрямку на двотижневу обсервацію в готелі, не випускають з літака – люди скаржаться на відсутність води, їжі і повітря.

Опубліковано Ukrainian Recruiting Понеділок, 30 березня 2020 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,