Парубій закликав Зеленського не повторювати помилок Януковича

Новини 10 Квітня, 2020 741

Фото: ФБ/Тетяна Чорновол

Обшук у Тетяни Чорновол, це виключно спроба політичного тиску та залякування. Всіх, хто не згідний з правлячим сьогодні режимом.

Як пише “Четверта студія”, так прокоментував обшук слідчими ДБР у помешканні Тетяни Чорновіл  екс-спікер ВРУ Андрій Парубій на своїй сторінці у ФБ.

Він наголосив, що “ми це уже проходили в часи Януковича. Результат таких методів теж відомий – Янукович та його кліка ганебно втекли у Росію” і закликав “не воювати з майданівцями та добровольцями, а тим більше – з жінками та дівчатами”.

“Влада продовжує репресії. Сьогодні на світанку слідчі ДБР зайшли у дім Тетяни Чорновол і зараз проводять у неї обшук. По справі підпалу в офісі «Партії регіонів» під час Революції Гідності. Тетяна живе сама з двома малими дітьми. Чоловік Микола загинув на фронті… Що вони збираються знайти у Тетяни? Це виключно спроба політичного тиску та залякування. Всіх, хто не згідний з правлячим сьогодні режимом. Ми це уже проходили в часи Януковича. Результат таких методів теж відомий – Янукович та його кліка ганебно втекли у Росію. Закликаю владу – зупиніться! Не воюйте з майданівцями та добровольцями, а тим більше – з жінками та дівчатами! Вони, – на відміну від вас, боягузів, – сміливі і безстрашні. Не повторюйте помилок сумнозвісного ростовського втікача! Нас не зламати! А відповідати за все будете неодмінно!”,- зазначив Андрій Парубій.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,