Парубій відвідає Форум місцевого розвитку

Новини 20 Червня, 2018 37

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій візьме участь у роботі ІІІ Форуму місцевого розвитку, який триватиме упродовж 21-23 червня в Трускавці. Зокрема, спікер парламенту завітає на Форум у суботу, 23 червня. Про це пише прес-служба Львівської обласної ради.

Крім того, планується, що в роботі Форуму візьмуть участь, зокрема Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, заступник міністра екології та природних ресурсів України Василь Полуйко, заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, державний секретар Міністерства інфраструктури України Андрій Галущак, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар.

Загалом організатори очікують понад 4 сотні гостей з усієї України та з-за кордону, які обговорюватимуть три стратегічні напрями:

– Інструменти забезпечення сталого розвитку Карпатського Єврорегіону.

– Можливості для підтримки регіонального та місцевого розвитку.

– Схід і Захід разом: регіональний вимір загальноукраїнської солідарності.

Зауважимо, що програма Форуму передбачає 21 дискусійну панель, в якій візьме участь 130 спікерів. Також запланований 31 супровідний захід.

Нагадаємо, минулоріч під час ІІ Форуму місцевого розвитку спікер Верховної Ради України Андрій Парубій взяв участь у центральній дискусії «Карпатська макрорегіональна стратегія: чи можемо творити нову якість співпраці в центрі Європи», а також поспілкувався з журналістами.

Коментарі

Позначки: , ,