«П‘яні бляхи» позбавили життя молодого львів’янина

Новини 24 Вересня, 2018 312

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Ще один чоловік отримав травми

У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП, яка сталася сьогодні, 24 вересня, біля заправки WOG  у селі Сокільники на Львівщині.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  24 вересня, близько третьої години ночі, на вулиці Стрийській зіткнулись автомобіль BMW,  яким керував 22-річний львів’янин та мікроавтобус Mersedes Sprinter, за кермом якого перебував 43-річний мешканець Закарпатської області.

Внаслідок зіткнення 29-річний пасажир легковика від отриманих травм помер на місці події, ще один – 22-річний госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень. Водій BMW отримав садна та забої, окрім того медики діагностували у нього «алкогольне сп’яніння».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Водій автомобіля BMW затриманий в порядку ст.208 КПК України та перебуває в лікарні під вартою. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Як стало відомо, автомобіль BMW, водій якого перебував за кермом п‘яним, має номери іноземної реєстрації.

Як повідомлялося, 24 вересня, о 03:30, на вул. Стрийській (Сокільники) сталося ДТП з постраждалими. Зі слів свідків, BMW на іноземній реєстрації врізався в Sprinter (Закарпаття). Удар був настільки сильний, що в мікроавтобуса вирвало міст.

Коментарі

Позначки: , ,