П’яна львів’янка на Peugeot 2008 знесла зупинку громадського транспорту (ВІДЕО)

Новини 03 Січня, 2021 14 691

Водійка упродовж короткого проміжку часу скоїла дві дорожньо-транспортні пригоди і залишила місце ДТП

У Львові нетвереза водійка вчинила дві ДТП і з обох місць втекла — патрульні знайшли порушницю.

Як пише «Четверта студія», у прес-службі Патрульної поліції Львівської області повідомили, що вчора, близько 20-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Ярослава Осмомисла. 29-річний львів’янин повідомив, що автомобіль Peugeot 2008 здійснив зіткнення з його автомобілем Peugeot 508 і втік з місця події зустрічною смугою. Чоловік запам’ятав номерні знаки.

Водночас, інший екіпаж отримав виклик про те, що на вулиці Замарстинівській схожий автомобіль зніс зупинку громадського транспорту і дорожні знаки та поїхав з місця події в напрямку вулиці Липинського. Патрульні виявили на місці події уламки авто і номерні знаки. Це ті самі, які запам’ятав водій попередньої ДТП.

Поліцейські почали обстежувати прилеглі території і виявили авто та водійку на тій ж вулиці. 48-річна львів’янка мала ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,5 проміле.

На порушницю склали: 2 протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, 2 протоколи за ст.122-4 (Втеча з місця ДТП) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

“Наголошуємо, що нетверезий водій — це загроза для всіх учасників руху! Цього разу пощастило, що на шляху цієї водійки не трапилися пішоходи і, загалом, обійшлося без потерпілих”,- зазначається у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,