Озеро Задорожнє готують до відкриття сезону: водолази дістають предмети, які несуть загрозу людям (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 21 Травня, 2021 2 307

Фото: ЦРВС

Перед початком літнього сезону водолази Миколаївської рятувальної станції провели обстеження підводної частини місць масового відпочинку на озері Задорожнє.

Як пише «Четверта студія», Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області на своїй сторінці у ФБ повідомила, що 19 травня, перед початком літнього сезону, водолази Миколаївської рятувальної станції провели обстеження підводної частини місць масового відпочинку на озері Задорожнє.

«На берег було піднято предмети, які становили загрозу для безпечного відпочинку: пластикові та скляні пляшки, невелике каміння, фрагменти металевої бочки, металеві предмети, поліетиленові пакети, килимок», – зазначається у повідомленні.

Довідково. Задорожнє — озеро у Стрийському районі Львівської області, також відоме в народі як «Байкал», завдяки чистій воді та сприятливим умовам для відпочинку, утворене в результаті затоплення Дроговизького вапнякового кар’єру. Озеро розташоване на висоті 265 м над рівнем моря; глибина озера — 27 м. Довжина — 1 123 м, ширина — 560 м. Берегова лінія становить 3 135 м.

Коментарі

Позначки: