Острівець Шміда у Львові обіцяють відремонтувати аж до 21 травня 2021 року

Новини 25 Грудня, 2020 2 850

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Здається це буде новий рекорд: рік часу на облаштування острівця, – соцмережі

В управлінні інженерного господарства Львівської міської ради повідомили, що завершення робіт по облаштуванню острівця безпеки на перехресті вул. Чорновола-Варшавська заплановано провести до 21.05.21. Термін погоджений заступницею міського голови з питань ЖКГ І.Маруняк.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у відповіді адміністратора «Гарячої лінії міста Львова» на звернення щодо впорядкування розритої ділянки  майданчика, що становить потенційну небезпеку учасникам дорожнього руху.

«Прохання належним чином обгородити/промаркувати розриту ділянку на перехресті Чорновола-Варшавська. Також прохання почати прибирання цього майданчика, оскільки роботи там початі незаконно, а каміння і шматки піддонів розкидані по всьому перехресті, що створює аварійні ситуації і затримки в русі»,- зазначає Жека Смерека  у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ.

У відповіді на дане звернення. Адміністратор «Гарячої лінії міста Львова» поінформував, що «як повідомили в Управлінні інженерного господарства ЛМР, у зв’язку з технологічним процесом (асфальтобетонну суміш можна використовувати для ремонту при температурі не нижче +5) роботи заплановано провести до 21.05.21. Термін погоджений заступницею міського голови з питань ЖКГ Маруняк І. М.».

Користувачі соцмереж у своїх коментарях зокрема зазначають, що «здається це буде новий рекорд! Рік часу на облаштування острівця (Alex Shved).

Коментарі

Позначки: , , , , ,