Останні новини спорту у Львові та області: найцікавіше зі світу турнірів

Новини 18 Грудня, 2021 101

Розповідаємо про останні досягнення львівських спортсменів у світі та регіоні. Тільки найактуальніші новини, які будуть цікаві усім вболівальникам

Актуальні новини спорту у Львові та області

Головна новина стосується місцевої футбольної команди, яка продемонструвала скромні результати під час осінньої частини сезону матчів. Футболісти змогли зайняти тільки 12-е місце і набрати 17 очок, яких не вистачило для просування по таблиці УПЛ. У зв’язку з цим виступив з невеликим зверненням Максим Стефанський, який є спортивним директором команди та всієї організації.

За словами досвідченого фахівця зимовий період дозволить команді набратися сил для майбутнього сезону. Як інформує ресурс Мета.юа, прямо зараз йдуть переговори з перспективними гравцями, які можуть поповнити ряди команди. Вже в майбутні вихідні варто очікувати приїзду футболістів на місцевий стадіон для проведення зборів.

Крім цього є і більш сумна новина: частина команди може опинитися в ауті. Допущені помилки, за словами Максима Стефанського, були занадто критичними. Команда більше не хоче нерозумно програвати, а значить склад чекають серйозні зміни. Звільнення і виставлення на трансфер почнуться при цьому тільки після набору нових людей. Команда залишається в підвішеному стані.

Нагадаємо, що Шахтар буквально змів Львів з чемпіонату після гри. Рахунок був 6:1, а такий результат львівську команду явно не влаштовував. Сама поразка передбачалася аналітиками та фахівцями, але настільки розгромний рахунок міг стати дієвим сигналом для тренерського складу. Час щось змінювати, як кажуть експерти футбольного спорту.

Несподіваною стала і поразка від Зорі, якої не очікував ніхто. Сподіваємося, що в майбутньому сезоні зимова пауза позитивно позначиться на атмосферу в організації та леви почнуть забивати зі стрімкою швидкістю.

Джерело: https://meta.ua/sport/

Коментарі

Позначки: