“Оскар для інфлюенсерів”: Мей Маск нагородили в Каннах (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 28 Травня, 2023 181

CANNES, FRANCE - MAY 26: Jamil Neffati and Jamel Neffati accept an award onstage at the WIBA Awards during The 76th Annual Cannes Film Festival on May 26, 2023 in Cannes, France. (Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for WIBA ACADEMY LLC)

Ведучою гала – церемонії стала популярна стендап – комік із США Кіра Солтановіч. Кіра народилася у Львові, виросла у Сан-Франциско, а успіху як стендап-комік, актриса та письменниця досягла у Лос-Анжелесі

26 травня у Каннах відбувся щорічний всесвітній “Оскар для інфлюенсерів” – WIBA Awards під час Каннського кінофестивалю. Там відзначили найвпливовіших персоналій зі світу соціальних мереж.

Про це ІВ Четверта студія повідомила журналіст Галина Гузьо.

Цьогорічна церемонія – була ювілейною, уже п’ятою. WIBA Association, котра проводить WIBA Awards, об’єднує близько 600 лідерів думок із загальною аудиторією понад 500 мільйонів фолловерів з усього світу.

Голова та засновниця Асоціації, що започаткувала “Оскар для інфлюенсерів” – львів’янка Марія Гражина Чаплін. Серед переможців та гостей ювілейної церемонії WIBA Awards – модель Мей Маск, мама Ілона Маска; найвідоміший у світі артскульптор Річард Орлінський; співачка Софі Еліс-Бекстор; перша у світі топ-модель у хіджабі Халіма Аден; онука Чарлі Чапліна Кіра Чарплін.

Ведучою гала – церемонії стала популярна стендап – комік із США Кіра Солтановіч. Кіра народилася у Львові, виросла у Сан-Франциско, а успіху як стендап-комік, актриса та письменниця досягла у Лос-Анжелесі.

Юлія Мендель, екс-прес-секретар Володимира Зеленського, звернулася до 200-мільйонної аудиторії інфлюенсерів на церемонії WIBA Awards та ініціювала акцію на підтримку фонду Save Ukraine NGO.

Українська повістка – є особливо важливою для церемонії. В рамках WIBA Awards регулярно відбуваються акції на підтримку нашої держави.

Минулого року під час нагородження проводився збір коштів для допомоги дітям, що постраждали від війни. А нагороди від WIBA отримували співачка Джамала, кухар Євген Клопотенко, моделі Саша Чистова та Анна Андрес. А також зірка інстаграму родом із Харкова – кіт Степан.

Коментарі

Позначки: ,