«Ощадбанк» розмістив облігації Львова на 440 млн грн

Новини 26 Червня, 2018 59

Фото: Укрінформ

«Ощадбанк» розмістив облігації Львова на 440 млн грн. Отримані кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури міста.

«Ощадбанк» розмістив на фондовій біржі ПФТС облігації внутрішньої місцевої позики Львівської міськради серії G і H на загальну суму 440 млн грн.

Як повідомили в прес-службі банку, це розміщення муніципальних облігацій в Україні стало першим за чотири роки, оскільки останній раз таке розміщення проводилося в 2014 році.

За інформацією банку, номінальна дохідність облігацій становить 17,89% річних, термін обігу – 3 роки. Отримані кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури міста.

«Облігації внутрішньої місцевої позики Львівської міськради серії G та H на суму 440 млн. грн. Ощадбанк сьогодні, 26 червня,  розмістив на фондовій біржі ПФТС. Розміщення облігацій Львівської міської ради є першим розміщенням муніципальних облігацій в Україні за чотири роки: останній раз подібне розміщення відбулося в 2014-му. Номінальна дохідність облігацій становить 17,89% річних, строк обігу – 3 роки. Кошти буде спрямовано на розвиток інфраструктури міста», – зазначається у повідомленні.

Як зауважив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків,  «у 2018 році ми скористались новими інструментами фінансування, одним з яких є емісія облігацій, яка дає можливість виконати заплановані роботи з покращення інфраструктури Львова на 440 млн. грн. вже в цьому році», – зауважив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Як повідомлялося, Львів на початку червня анонсував плани випуску трирічних облігацій місцевої позики на 440 млн грн двома серіями G і Н з щоквартальною виплатою відсотків за ставкою 17,89% річних.

 

Коментарі

Позначки: ,