Організація “Об’єднання українців Польщі” подякувала Порошенку за роз’яснення політичної ситуації в Україні

Новини 20 Лютого, 2020 142
Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

Українська громада Польщі та Об’єднання українців у Польщі подякували в листі п’ятому президентові, лідеру партії “Європейська Солідарність” Петру Порошенку за роз’яснення політичної ситуації в Україні, яке він надав в інтерв’ю “Gazeta Wyborcza” від 15 лютого цього року.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності”, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Довгий час ми з обуренням спостерігали за акцією дезінформації українського суспільства та дискредитації Вашої особи, недооцінення Ваших досягнень. Ця масштабна акція проводилася в Україні, світі, а також серед громадян України, які проживають за її межами. Для нас було пригноблююче, яким брутальним і безжалісним способом знищуються плоди Вашої багатолітньої співпраці”,- йдеться в листі.

 

 

Автори листа зазначають, що ніколи не мали сумніву, що Україна як держава вистояла в час критичних 2014 – 2018 років лише завдяки мудрості, авторитету Петра Порошенка у світі та розумінню всіх загроз, які нависли над Україною.

“Інтерв’ю, Ваші відповіді на запитання ставлять усе на місце, а також надихають надією, що багато з тих, кого ввели в оману пропагандою чи дешевими обіцянками, отямляться. Ваш глибокий аналіз, розуміння геополітичних процесів, визнання, яке ви здобули, перш за все серед світових лідерів, є для нас запорукою, що і Ви, і Україна витримаєте це чергове випробування”,- зазначають в Організації Українців Польщі.

Об’єднання українців Польщі – це найбільш авторитетна організація української меншини в Польщі. Вона об’єднує не трудових мігрантів, а українців, які є громадянами Польщі від народження. Новим напрямом в діяльності організації – надавати допомогу громадянам України, які перебувають на території Польщі й в перспективі можуть вплинути на якісне збагачення громадського життя українців, нащадків депортованих із рідних земель у 1947 році в рамках операції “Вісла”.

Коментарі

Позначки: ,