Орест Червоний закликав українців протистояти російській інформаційній пропаганді

Новини 19 Лютого, 2022 663

Днями одне з львівських ЗМІ опублікувало відверто проплачену новину, що депутат Новояворівської міської ради фракції «Європейська Солідарність» Орест Червоний пройшов навчальні курси нібито у російській фірмі.

Орест Червоний вважає цю «новину» інформаційним вкидом, який є частиною широкоштабної кампанії нинішньої влади задля дискримінації політичної сили, яка зараз, за даними соцопитувань, має найбільший відсоток підтримки серед українців.

«Те, що я проходив навчальні курси в нібито російській компанії – це кимось вигадане звинувачення і не лише очорнює мою репутацію і партії «Європейська Солідарність», а й мене, як українця і патріота своєю держави», – наголосив Орест Червоний.

Представник «ЄС» у ексклюзивному коментарі нашому виданню роз’яснив необґрунтовані звинувачення.

«Я вже багато років веду будівельний бізнес і цього ніколи не приховував. Щоб моя компанія була успішною і надавала якісні послуги, вкладаю багато ресурсу в навчання працівників, підвищення кваліфікації. Нещодавно ми з працівниками побували на курсах в Києві, навчання проводив найбільший європейський виробник і постачальник будівельних матеріалів «ТехноНіколь». З 2018 р. багатьма напрямами роботи цієї компанії, зокрема навчальним, управляє «Sweetondale» – чеська компанія. Про те, що 30 років фірму «ТехноНіколь» заснував росіянин я досі не знав… Як і не знають, мабуть, працівники їхніх чотирьох заводів в Україні і десятків у світі… Як і не знаєте ви, коли купуєте будівельні матеріали, виготовлені на цих заводах. Я теж так само купив навчальний продукт в компанії, яка зареєстрована в Україні і сплачує податки до українського бюджету», – роз’яснив Орест Червоний.

«Роз’ясню як відбувався процес реєстрації по пунктах:

1. Спочатку я записався на курси у м. Києві на певному сайті – зверніть увагу, що домен зареєстрований у Чехії.

2. Був з командою у Києві на навчанні вул. Сім’ї Сосніних, 17.

3. Працюю з українським виробником і беру продукцію в м. Кам’янському (завод з виготовлення бітумних та бітумно-полімерних рулонних матеріалів (м. Кам’янське, Дніпропетровська область) збудовано у 2004 року.

4. Сертифікат, який скинули без дати, це онлайн курси, яких в ютуб сотні (так і пише ONLINE).

5. Сертифікат «Sweetondale» я і команда отримали в м Києві на офлайн курсах.

Повністю поділяв і поділяю проукраїнські погляди партії «Європейська Солідарність». Я вважаю, що для України дуже багато добрих справ зробив Петро Порошенко. Але я не розумію, навіщо комусь витрачати стільки грошей, щоб це все очорнити… В Україні восьмий рік йде війна з московським окупантом, незалежність держави під загрозою і ми, українці, повинні об’єднуватись, щоб протистояти ворогу, а не вести безглузді інформаційні війни між собою! «Львівська мануфактура новин» чи дійсно ви львівські? Звідки йде ваше фінансування? Чи часом не від прихильників «русского міра», бо як пояснити ті бздури, що ви публікуєте? Колаборант – гірше ворога!», – зазначив Орест Червоний.

Представник «ЄС» закликав перевіряти інформацію, бо інформаційна війна дуже жорстока.

«Вірю, що все буде добре і все буде Україна!», – підсумував Орест Червоний.

Коментарі

Позначки: , ,