«ОПЗЖ» оголосила збір тітушок по всій Україні (ВІДЕО)

Новини 04 Лютого, 2021 1 844

Скриншот відео Національний корпус

Нацкорпус заблокував перший автобус в Харкові

«ОПЗЖ» оголосила збір тітушок і бандитів по всій Україні: «регіонали» хочуть зірвати блокування російської пропаганди.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Д-НК, на виїзді з Харкова активісти Нацкорпуса заблокували бойовиків і тітушок «ОПЗЖ», які їхали до Києва для провокаційної акції про припинення трансляції проросійських каналів «112 Україна», «NewsOne», «ZIK» Віктора Медведчука.

Нацкорпус опублікував відео, на якому активісти заблокували автобус і не дали «ОПЗЖ» можливості їхати на Київ.

Крім того, опублікована інформація із закликом до українців повідомляти про плани «ОПЗЖ» і їх силового крила організувати відправку тітушні і бандитів до Києва, щоб зірвати заборону на трансляцію каналів.

«ВАЖЛИВО! У нас є інформація, що» ОПЗЖ «не можуть змиритися з блокуванням своїх рупорів, тому збирають для поїздки до Києва своїх тітушок з» путріотів — за життя» для організації провокацій. Ми готові їх зустріти. Просимо всіх, хто має будь -то інформацію з регіонів про збір та підготовку силового крила «ОПЗЖ», повідомляти нам! » — відзначено в повідомленні Нацкорпусу.

Крім того, активісти зробили заяву, що підтримують президента Зеленського в рішенні заборонити трансляцію російської пропаганди за допомогою каналів Медведчука. «Національний корпус обов’язково проконтролює виконання рішення РНБО і президента. Нацкорпус ще з 2016 наголошував на необхідності негайного закриття каналів з російською пропагандою, які фінансуються з Кремля для ведення гібридної інформаційної війни з Україною. Наша позиція незмінна: будь-які рупори Кремля в нашій державі повинні припинити існування, але не на 5 років, а назавжди! » — відзначено в повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,