Оприлюднено вимоги підприємців, які 1 грудня будуть висунуті під стінами Верховної Ради

Новини 29 Листопада, 2020 2 010

Ілюстрація: Цензор.нет

Податковий майдан вимагає реформувати Державну податкову та Державну митну служби

Провести реформи Державної податкової та Державної митної служб України відповідно до стандартів ЄС – цього хочуть усі представники мікропідприємництва.

Як пише «Четверта студія», Податковий майдан #SaveФОП “Право на працю” оприлюднив у Фейсбуці свої вимоги, які будуть висунуті 1 грудня під стінами Верховної Ради у Києві:

Податковий майдан #SaveФОП “ПРАВО на ПРАЦЮ” вимоги:

  1. Терміново розглянути та ухвалити законопроекти №3993, та №№3853-1(2) (розроблені з урахуванням законопроектів №№2644, 2645).
  2. Утворити при Президентові України, постійно діючий консультативно-дорадчий орган, що буде опікуватися розвитком мікропідприємництва в Україні. Цей орган повинен бути створений на паритетних засадах, участі в ньому представників влади та представників мікропідприємництва.
  3. Всі зміни до законодавства, що стосуються умов ведення діяльності мікропідприємництва, повинні вноситись виключно після їх обговорення з представниками мікробізнесу та ґрунтовного прогнозування їхніх наслідків. Головним критерієм реформ в Україні має стати зменшення втручання чиновників у господарську діяльність.
  4. Провести реформи Державної податкової та Державної митної служб України у відповідності до стандартів ЄС для забезпечення прозорих та простих процедур стягнення податків, розмитнення товарів, яка передбачає усунення будь-яких проявів корупції.
  5. Запровадити мораторій на перевірки мікробізнесу, усіма контролюючими органами, до завершення реформи Державної податкової та Державної митної служб України у відповідності до стандартів ЄС.
  6. Запровадити мораторій на усі види перевірок, усіма контролюючими органами, до моменту зняття обмежень запроваджених законодавчою та виконавчою владою, під час існуючої загрози епідемії коронавірусної інфекції в Україні, дії надзвичайного стану чи карантину.
  7. Приймати зважені рішення, стосовно карантину, в умовах ймовірної загрози епідемії коронавірусної інфекції в Україні (COVID-19) та вжити усіх заходів, для дотримання конституційних прав та свобод і не допустити обмеження діяльності малого та мікробізнесу, забезпечивши рівні можливості для всього бізнесу без виключень.

 

Податковий майдан #SaveФОП “ПРАВО на ПРАЦЮ” вимоги:
1. Терміново розглянути та ухвалити законопроекти №3993, та…

Опубликовано Підприємці України / #SaveФОП Пятница, 27 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,