Опалювальний сезон у 32-тисячному Новояворівську під загрозою зриву

Новини 11 Жовтня, 2018 49

Ілюстрація: novmiskrada.gov.ua

Зареєстровано електронну петицію

На сайті електронних петицій до Президента України,  зареєстровано електронну петицію «Про відновлення гарячого водопостачання і загрозу зриву початку опалювального сезону у м. Новояворівську».

На сайті Новояворівської міської ради, опубліковано звернення із закликом до мешканців підтримати дану петицію.

«Шановні мешканці міста Новояворівська. Просимо активно долучитися і підтримати петицію до Президента щодо гарячого водопостачання і загрози зриву початку опалювального сезону в місті. Для розгляду петиції необхідно щонайменше 25 тис голосів», – зазначається у повідомленні.

Текст петиції:

«Про відновлення гарячого водопостачання і загрозу зриву початку опалювального сезону у м. Новояворівську

Станом на сьогоднішній день в місті Новояворівську, Яворівського району, Львівської області є непроста ситуація з наданням комунальних послуг населенню міста виконавцем послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання, оскільки відповідно до ухвали Соломянського суду м.Києва було арештовано активи ТзОВ НВП «Енергія – Новояворівськ») та майно передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Населення міста 32000 мешканців, об’єкти бюджетної сфери міста: 5 дошкільних навчальних закладів, 4 середніх загальноосвітніх шкіл, 1 міжшкільний навчально – виробничий комбінат, 1 вище професійно – технічне училище, об’єкти соціальної сфери: понад 16 спортивних, культурних, релігійних та медичних закладів та безліч інших об’єктів залишились без гарячого водопостачання, а також залишається відкритим питання початку опалювального сезону 2018-2019рр.

Призупинення надання послуг централізованого та гарячого водопостачання виконавцем послуг (ТзОВ НВП «Енергія – Новояворівськ») вищевказаним споживачам уже створило соціальну напругу серед населення, у зв’язку із наближенням опалювального сезону.

Враховуючи ситуацію, що склалася в місті Новояворівську просимо посприяти у вирішенні питання відновлення гарячого водопостачання, забезпечення готовності до опалювального сезону та його початок у встановлений строк, з метою забезпечення конституційних прав людини та забезпечення виконання прав громади міста Новояворівська на безперебійне отримання житлово – комунальних послуг.

Просимо взяти це під особистий контроль і пришвидшити вирішення даного питання».

Коментарі

Позначки: ,