Оновили керівний склад поліції міст Трускавця та Дрогобича

Новини 05 Травня, 2020 1 138

Фото: Джерела Трускавця

Містами Дрогобиччини прокотилася хвиля ротацій. Вони стосуються оновлення керівного складу поліції міст Трускавця та Дрогобича. Так новим начальником Трускавецького відділення поліції Дрогобицького відділу поліції ГУ Нацполіції України у Львівській області призначений підполковник Олександр Закутний.  Новий керівник обіймає цю посаду з 19 березня. 

Як пише «Четверта студія», про це повідомили «Джерела Трускавця».

Як зазначається, про головного полісмена курортного міста відомо, що донедавна він працював начальником Бориславського відділення поліції. Трускавець для Олександра Закутного також не чужий, адже тривалий час він працював тут заступником та першим заступником начальника поліції.

Колишній ж керівник трускавецьких полісменів Максим Гук повернувся до Львова та  очолив там Франківський райвідділ поліції.

Що стосується нового начальника поліції Трускавця Олександра Закутного, то  він одружений має сина та  дочку. За даними декларації володіє квартирою в Бориславі, земельною  ділянкою  площею 994 м2, власницею якої є дружина,  як і легкового автомобіля Dacia.

Оновлено і керівний склад поліції  міста Дрогобича. За інформацією місцевих ЗМІ, новим керівником дрогобицьких полісменів став підполковник Микола Луговий, який донедавна працював  заступником тепер уже колишнього начальника Андрія Біласа. Зміна керівництва в дрогобицьких полісменів відбувалася ще 17 квітня. Однак, Миколу Лугового досі не представили загалу, виною цьому обмеження через карантин щодо масових зібрань.

Коментарі

Позначки: , , ,