Онкоцентр у Харкові буде збудовано вчасно

Новини 16 Грудня, 2021 228

Онкоцентр у Харкові буде збудовано вчасно

Будівництво нового онкоцентру у Харкові продовжиться і усі роботи будуть виконані згідно із дотриманням усіх термінів та норм будівництва. Саме ж будівництво повністю відновлюється із Нового року із дотриманням необхідних стандартів.

Компанія «Ромб+», яка, нагадаємо, виграла тендер на будівництво онкоцентру у Харкові, продовжить виконувати роботи на цьому об’єкті.

Таку домовленість досягнуто між усіма сторонами – Харківською ОДА як замовником будівництва та підрядником із залученням осіб, компетентних у справах будівництва таких об’єктів.

Компанія «Ромб+» висловлює вдячність за розуміння та вміння вислухати усі сторони й реально вивчити стан справ щодо будівництва онкоцентру у Харкові в. о. голови Харківської ОДА Олександру Євгеновичу Скакуну.

Саме за його ініціативи проведено ряд зустрічей, нарад та круглих столів, у тому числі, із залученням постачальників будівельних матеріалів та конструкцій, необхідно для будівництва онкоцентру. Укладено і ряд нових договорів із постачальникам, які дозволять вчасно виконувати усі будівельні роботи.

«З новими силами у Новому році ми приступаємо до виконання будівництва онкоцентру у Харкові. Переконані, він стане одним із кращих таких об’єктів в Україні», – кажуть у компанії «Ромб+» і запевняють, що усі роботи виконають вчасно.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що будівництво нового онкоцентру в Харкові забуксувало через прорахунки та некомпетентність профільних чиновників облдержадміністрації, а також неякісної роботи попереднього підрядника – АТ “Трест Житлобуд-1″.

Також львівським будівельникам доводиться виправляти недоліки та своїм коштом проектувати відсутні креслення.

Основна проблема виникла відразу при заході на об’єкт – у проектно-кошторисній документації були відсутні креслення залізобетонних конструкцій із зазначенням армування.

Підприємству довелося своїм коштом звернутися в проєктну організацію в Києві, яка склала ці креслення через пів року. Потім знадобився час, що прорахунки перевірили ще в декількох експертних інституціях.

Додамо, компанія має досвід будівництва складних інженерних об’єктів.

«У нас є кілька об’єктів класу СС-3. За кількістю будівельної техніки ми третя компанія на заході Україні”, – розповіли в “Ромб+”, додавши, що підприємство має мільйон гривень статутного капіталу.

Львівська компанія навіть зверталась із листом до Президента України Володимира Зеленського щодо захисту інтересів бізнесу й висловлює вдячність Харківській ОДА за розуміння та сприяння.

“Обласний центр онкології” в Померках будується за президентською програмою “Велике будівництво”.

Роботи були заморожені взимку 2019 року. У вересні 2020-го під час свого візиту до Харкова президент України Володимир Зеленський пообіцяв посприяти у виділенні грошей.

Через півтора року будівництво онкоцентру відновили. Тендер на роботи виграла львівська фірма “Ромб+”.

Для довідки:

Група компаній РОМБ налічує більше пів тисячі працівників. Досвід на ринку групи компаній РОМБ складає 16 років

Має досвід будівництва об’єктів класом наслідків СС3 серед яких (1. «Реконструкція об’єкта незавершеного будівництва офісно-житлового центру «Європа» з підземними автостоянками на вул. Липинського, 26 у м. Львові під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом та будівництво трансформаторної підстанції»; 2. «Будівництво багатоквартирного житлово го будинку з вбудованими об’єктами обслуговування на вул. Робітничій, 1 у м. Львові».

Також групою компаній РОМБ будується шість державних багатомільйонних об’єктів за програмою Президента «Велике Будівництво»:

  1. “Реконструкція спортивного комплексу “Шахтар” в м. Червонограді Львівської області.»;
  2. «Реконструкція з добудовою Червоноградської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 Червоноградської міської ради Львівської області на вул. Шахтарській, 8 та 8 «а» в смт. Гірник” (Коригування) (Перший пусковий комплекс)»
  3. “Спортивний плавальний басейн на вул. Міцкевича,3а, в м. Надвірна Івано-Франківської області. Нове будівництво”
  4. «Реконструкція будівлі ЗОШ І-ІІІ ст. з добудовою навчального корпусу та спортивного залу в с. Красноїлля Верховинського району Івано-Франківської області. Коригування кошторису (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013) (ДК 021:2015 – 45454000-4 – Реконструкція)”
  5. «Будівництво комплексу комунального некомерційного підприємства “Обласний центр онкології” за адресою: м. Харків, вул. Лісопарківська, 4 (Перша черга будівництва) Коригування»
  6. Будівництво комплексу комунального некомерційного підприємства “Обласний центр онкології” за адресою: м. Харків, вул. Лісопарківська, 4 (Друга черга будівництва) Коригування

Ряд об’єктів які вже збудовані. Це виключно державний сектор, також компанія будує Приватні багатоквартирні житлові комплекси у м. Львові.

Онкоцентр у Харкові буде збудовано вчасно

Онкоцентр у Харкові буде збудовано вчасно

Онкоцентр у Харкові буде збудовано вчасно

Коментарі

Позначки: , ,