Олені святого Миколая їдуть до Львова

Новини 14 Вересня, 2021 51

У Львові 18 вересня о 11 годині відбудеться презентація книжки «Сто забавок» авторками Евгенією Левінштейн і Мариною Рассохою.

Презентація відбудеться у малому залі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва, де також пройдуть «Книжкові забавки» – захід Форуму видавців «Книжковий ярмарок».

Серію «100 забавок» видавництва «Асса», презентуватимуть ії авторки та упорядниці Марина Рассоха та Євгенія Левінштейн, які також є «Оленями святого Миколая».

Аніматорка та чудова фотографиня проекту «Олені святого Миколая» Ірина Алмазова їм допомагає. Окрім презентації чотірьох книжок з серії «100 забавок» і анонсу наступної книги, «Ігри з віршами», на вас чекають ігри, саморобки, мильні бульбашки, Оленячі розваги.

На рубежі з війною, в Донецькій та Луганській областях, постійно живуть близько чотирнадцяти тисяч дітей. Ті Олені, що вже п’ять років поспіль дарують цим дітям свято і здійснюють їх мрії, – ще й авторки дитячих книжок.

Олені святого Миколая мріють назбирати українські книжки всіх видавництв, що братимуть участь в «Книжковому ярмарку», щоб подарувати їх дітям, які мешкають поряд із війною.

Харківський проект «Олені святого Миколая» існує вже понад п’ять років. За цей час було зібрано більше 8 тисяч іменних подарунків для діточок. Також Олені роблять для дітей і підлітків свята, заходи психологічної і профорієнтаційної допомоги. Вони привозять свята, адресні подарунки і книжки дітям в найвіддаленіші і маленькі поселення на лінії розмежування.

Коментарі

Позначки: