Олексій Гончаренко передав медичне обладнання від Фонду Порошенка лікарням Одеської області

Новини 01 Квітня, 2020 415
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко передав обладнання, засоби індивідуального захисту і тест-системи лікарням в Одеській області. Частина обладнання була закуплена Фондом Порошенка і передана в рамках всеукраїнського проекту допомоги у боротьбі з коронавірусом. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

Також на півночі Одеської області створено штаби з протидії коронавірусу за ініціативи Олексія Гончаренка.

«Наша задача об’єднатися і допомогти одне одному. В першу чергу зараз ми маємо допомогати медикам. Я привіз в Подільск пульсоксиметри для міської і районної лікарень від Фонду Порошенка, який виділив обладнання для Одеси і області», – повідомив Олексій Гончаренко.

Головний лікар НКП «Центральна районна лікарня Подільського району Куяльницької сільради» Сергій Вовк підкреслив, що ця допомога забезпечить захист медичного персоналу і сприятиме швидкому виявленню хворих на коронавірус.

«Пульсоксиметри дуже важливі для виявлення первинних симптомів захворювання на коронавірус. Захисні маски, стерильні матеріали, швидкі тести – це дуже допоможе в нашій роботі і буде допомагати в медичному обслуговуванні наших жителів Подільського району», – зазначив медик.

Фонд Порошенка реалізовує програму з допомоги лікарням у підготовці до епідемії коронавірусу. Було передано медичне обладнання для відділень інтенсивної терапії в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Вінниці і Тернопільській області.

Коментарі

Позначки: , , ,