Олександр Свіщов став Президентом Федерації водного поло України

Новини 18 Червня, 2021 316
Олександр Свіщов став Президентом Федерації водного поло України

Олександр Свіщов став Президентом Федерації водного поло України

Президента ватерпольного клубу «Динамо» (Львів) Олександра Свіщова обрали президентом Федерації водного поло України. За кандидатуру Олександра Свіщова 17 червня під час звітно-виборної конференції проголосували усі делегати. Новий президент обраний на 4-річний термін.

Про це ІВ “Четверта студія” повідомила журналістка Галина Гузьо.

За час свого президентства у львівському «Динамо» Олександр Свіщов суттєво підняв рівень клубу і посприяв його новим перемогам на національних чемпіонатах. У 2019-му «Динамо» гучно відсвяткувало 70-річчя клубу. На згадку про цей поважний ювілей у центрі Львова був встановлений величезний ватерпольний м’яч, який увійшов у реєстр рекордів України.

Серед своїх щоденних завдань Олександр Свіщов бачить популяризацію водного поло серед молодого покоління. «Вважаю цей вид спорту найкращим для розвитку дитини, – каже він. – По-перше, водне поло – це фізичний розвиток, адже працюють практично всі м’язи тіла. По-друге, швидкість мислення, адже гра – стрімка. Ну, і куди ж без навичок роботи в колективі, як і у решті командних видів спорту?».

Нагадаємо, попередній президент Федерації водного поло України Олександр Кучеренко очолював її з квітня 2000 року. Його роботу визнали задовільною. Делегати звітно-виборної конференції проголосували за те, щоб Олександр Кучеренко залишився почесним президентом Федерації. Кучеренко подякував усім за багаторічну роботу, запропонувавши на свого наступника кандидатуру Олександра Свіщова. І додав, що з приходом Олександра Юрійовича Федерація матиме світле майбутнє та отримає нове дихання.

Коментарі

Позначки: ,