Олександр Бондарев здобув подіум на передостанньому етапі Champions of the future

Новини 18 Липня, 2023 170

Олександр Бондарев здобув подіум на передостанньому етапі Champions of the future

Цього вікенду відбулася потужна гонка на італійському треку Cremona Circuit. У категорії OK Junior участь взяли 98 найкращих картингістів, серед яких також виступав наш український пілот Олександр Бондарев.

Про це пише Четверта студія з посиланням на проект UkrKarting.

Основною задачею цих перегонів було підготуватися до найважливішої боротьби у гонці FIA Karting European Championship, адже саме на цьому треку у Кремоні, відбудеться фінальний етап Чемпіонату Європи.

Загалом Олександр впорався чудово, він взяв прекрасний старт на початку, здобувши у Кваліфікації Р1 у своїй групі і Р3 у загальній.
Далі він здобув перемогу у всіх 5-ти відбіркових заїздах, тим самим здобувши pole position для старту у Супер Хіті.

Далі наш пілот провів потужну битву у Супер Хіті та Фіналі.

У Супер Хіті був хороший старт з Р1. Перші декілька кіл були досить напруженими, постійно тривала контактна боротьба, Олександр спочатку опиняється на Р3, а на третьому колі — Р4, однак він наполегливо проривається вперед і вже з сьомого кола займає Р2, завершує заїзд на цій же позиції.

У Фіналі розпочавши першим, Олександр лідирував 15 кіл, однак його наздогнали суперники і у ході контактної боротьби гонщик займає Р3, фінішує на цій же позиції.

Після хорошого етапу у Кремоні за підсумком очок, Олександр піднявся з 9-го на 3-є місце і має також усі шанси поборотися за титул і у цій серії.

Наш гонщик продовжує покращувати результати, він має прекрасну швидкість та наполегливо працює, аби здобувати більше перемог для нашої країни.

За два тижні ми з вами зустрінемося на цьому ж треку, але вже на феєричній фінальній битві Чемпіонату Європи, де Олександр побореться за титул Чемпіона!

Дякуємо команді Kart Republic, Driver Management – WHSG за чудову роботу, батькам за підтримку та мотивацію, усім вболівальникам за привітання та теплі слова.

Коментарі

Позначки: