Олег Синютка заявив про можливість поставки до Львова швидких тестів на коронавірус з Південної Кореї

Новини 13 Листопада, 2020 251

Олег Синютка. Фото: Четверта студія.

Народний депутат фракції “Європейська Солідарність” та кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка завив про можливість поставки до Львова швидких і якісних тестів на коронавірус з Південної Кореї.

Про це він розповів у прямому ефірі телеканалу “Прямий”, пише “Четверта студія”.

“Я маю лист на ім’я народного депутата Синютки і львівського міського голови Садового від офіційного представника південнокорейської компанії, яка здатна поставити тести на COVID-19, на основі яких ми можемо провести швидке і якісне тестування мешканців Львова”, – сказав політик.

Він також зазначив, що подібні приклади вже є інших країнах – Словаччині та Польщі.

“Ці країни проведи безкоштовне і швидке тестування всіх громадян. Ті люди, які отримали позитивний результат, відправились на лікування. А ті, кого не зачепив коронавірус, мають можливість безпечно працювати”, – зауважив депутат.

Синютка наголосив на необхідності чітких кроків з боку міської влади Львова і додав, що тести південнокорейської компанії дозволять значно пришвидшити виявлення коронавірусу у львів’ян.

“Цей лист, з відповідними сертифікатами, свідчить про те, що аналізи, які відповідають ПЛР-аналізам, можуть бути проведені протягом 10 хвилин на одне тестування. І людина одразу отримує результат – чи є вона носієм COVID-19, або вона може далі продовжувати свою роботу”, – сказав політик.

Коментарі

Позначки: ,