Олег Синютка закликав усі політичні сили об’єднатись навколо інтересів мешканців Львова (ВІДЕО)

Новини 27 Жовтня, 2020 1 346

"Європейська Солідарність" перемагає до рад всіх рівнів на Львівщині, розрив між Синюткою та Садовим - мінімальний

Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” та кандидат на посаду мера Львова Олег Синютка закликав об’єднатись всі політичні сили, які пройшли до ради Львівської ОТГ.

Про це Олег Синютка заявив під час брифінгу у Львівському прес-клубі, пише Четверта студія.

За його словами, більшість виборців у місті Львові проголосували за зміни.

“Я хочу сказати, що Ви не помилились у своєму виборі, ми виправдаємо вашу довіру. Більшість виборців у місті Львові проголосували за зміни, проголосували за місто, у якому комфортно жити. Це також означає, що управління містом повинно змінитись. Перш за все, з міста повинна бути викорінена корупція, бо це – найголовніша вада, на яку вказали виборці. Я переконаний також, що потрібно припинити хаотичну забудову і вирішити проблему заторів. Громадський транспорт у Львові також повинен належним чином виконувати свої функції, а у місті повинні з’явитись нові садочки і школи”, – зазначив політик.

Олег Синютка також наголосив, що головним викликом для нової влади стане боротьба з коронавірусом.

“Головним викликом нової влади буде коронавірус. І з наслідками, які залишила пандемія, повинна справитись нова влада. У Львівській ОТГ та у всіх інших радах “Європейська Солідарність” створить найбільшу фракцію. Після формального підрахунку голосів ми приступимо до процедури легітимізації влади. Я хотів би сьогодні звернутись до всіх політичних сил, які пройшли до Львівської ОТГ: у нас не повинно бути опозиціонерів, ми повинні об’єднатись абсолютно всі: “Європейська Солідарність”, “Самопоміч”, “Свобода”, “Голос”, “Варта”- це ті політичні сили, які повинні об’єднатись навколо інтересів львів’ян”, – переконаний Олег Синютка.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,