Олег Синютка та Микола Княжицький передали захисні костюми у львівські лікарні (ФОТО)

Новини 26 Травня, 2020 515

Синютка і Княжицький передають захисні костюми від фонду Петра Порошенка медзакладам Львова, фото 4studio

Благодійний фонд Петра Порошенка продовжує закупівлю та передачу до медзакладів України захисного обладнання, інформує 4studio.

Так, сьогодні, 26 травня, нардепи від партії “Європейська Солідарність” Олег Синютка та Микола Княжицький передали медзакладам Львова захисні костюми та пульсоксиметри.

“Важливо щоб послаблюючи карантин не припиняти допомогу та захист медиків. Це мав би бути найголовніший пункт плану виходу із карантину. Поки ми поступово повертаємося до звичного режиму роботи лікарі продовжують ризикувати своїм життям навіть не отри мавши гарантій від держави. Нагадую, що депутати від ЄС закликали парламентарів ухвалити страхування медиків і передбачити для них виплати у випадку захворювання на COVID-19. Але так виглядає, що навіть збір підписів на підтримку медиків не є аргументом. А тим часом, разом з Миколою Княжицьким від Фонду Петра Порошенка та Європейської Солідарності продовжуємо розвозити захисні костюми і пульсоксиметри щоб зменшити поширення вірусу та вберегти здоров’я лікарів і пацієнтів”, – зазначив Олег Синютка.

Медичні вантажі у Львові нині отримали Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, 1-а міська комунальна поліклініка, 3-я міська комунальна поліклініка та 5-а міська комунальна поліклініка.

Коментарі

Позначки: , , , , ,