Олег Новосад та SOWA презентували новорічну пісню (ВІДЕО)

Новини 26 Грудня, 2020 397

Музичний продюсер Oleg Novosad та  співачка SOWA презентують новорічну пісню “Christmas Eve”, під яку потрібно загадувати бажання.

Європейський формат пісні та мелодія, яку запам‘ятають всі –  це новорічний трек від музичного продюсера Oleg Novosad та співачки з унікальним голосом SOWA, про це повідомляє “Четверта студія”.

“Christmas Eve” – перша спільна робота артистів, а також перший новорічний трек у здобутку кожного із виконавців.

“Я обожнюю новорічні пісні, особливо ті, що піднімають настрій та надихають  творити. У мене давно було велике бажання написати новорічну композицію англійською мовою  і саме цієї зими воно здійснилося. Разом з Oleg Novosad ми приготували для Вас казкову композицію, яка буде зігрівати та дарувати святковий настрій!,” – ділиться  співачка SOWA.

Композиція “Christmas Eve” також особлива, адже в ній артисти вклали соціальну складову, що на їх думку є невід‘ємним елементом Новорічних та Різдвяних святкувань.

У треку звучать голоси дітей з дитячого будинку «Блогодать». Саме так Oleg Novosad  та співачка SOWA цим хотіли передати дух Різдва та дати дітям з дитячого будинку реалізувати себе.

На цю композицію вже відзнята  відеоробота. Кліп атмосферний та передає теплоту, добро та щирі емоції,  і він точно не залишить вас байдужими.

«Я часто люблю “джемити” за фортепіано, таким чином власне і створюю мелодії. Зазвичай вони веселі, але на цей раз вийшла лірична та загадкова, тому я вирішив підспівувати певні мотиви та спробувати різні “синтезатори”. Підклавши дзвоники, все стало на свої місця – народилась новорічна та різдвяна мелодія. Сподіваюсь, вона з перших нот подарує вам радість, тепло та нагадає про магію свят. Мені дуже сподобалось працювати із співачкою SOWA – легко, весело, зручно, відповідально і дуже атмосферно. В неї унікальний тембр, вона дуже працьовита та набирає обертів. Сподіваюсь на подальшу співпрацю і в нас вже  є певні плани на це”, – коментує Олег Новосад.

Коментарі

Позначки: , ,