Олег Ляшко балотуватиметься до Ради по 208 округу, на якому будуть довибори

Новини 05 Червня, 2020 1 273

Скриншот відео/ТК "Україна 24"

Олег Ляшко балотуватиметься до Верховної Ради по 208 округу, на якому мають відбутись довибори у зв’язку зі смертю народного депутата Валерія Давиденка.

Як пише “Четверта студія”, про це політик заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», відповідаючи на запитання ведучого.

Як зазначається, лідер Радикальної партії пояснив, чому не коментував це питання раніше та висловив співчуття родичам загиблого парламентаря.

Відео: Телеканала “Україна 24”

«Коли зразу після цієї трагічної події почали говорити про вибори і все інше – це звучало аморально. Уявіть почуття родичів, виборців, друзів загиблого Валерія Давиденка – тіло людини ще не встигло охолонути, а вони починають розказувати про політику. Хай хоч 9 днів пройде, поспівчувайте родичам і близьким. У мене були непрості стосунки з Валерієм Давиденком, але він був потужним і сильним народним депутатом та багато зробив для моєї рідної Чернігівщини. І я дуже розраховую, що правоохоронні органи розберуться, що там насправді відбулось», – сказав Ляшко.

Лідер РПЛ нагадав, що саме по 208_округу він виграв вибори у 2012 році, отримавши феноменальний результат. «У нас там дуже потужна підтримка і на президентських, і на парламентських виборах була, тому ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ і виграю вибори. Всі люди хочуть, щоб Ляшко був у парламенті, бо Рада без Ляшка – як село без церкви. Але зараз, зверніть увагу, парламент затягує з призначенням виборів. Це рішення парламент мав би прийняти на цьому тижні, але спеціально не ухвалює з однієї причини – вони бояться програти», – переконаний Ляшко.

Коментарі