Олег Дуда привітав українців з Новим роком

Новини 31 Грудня, 2023 128

2024 – БОРОТЬБА ТРИВАЄ

Добігає кінця 2023 рік. Ще один рік важких випробувань та героїчної боротьби. Україна вистояла!

Про це пише керівник фракції ЄС у Львівській обласній раді, в о директора Львівського обласного онкоцентру Олег Дуда, пише Четверта студія.

«Це був рік великих проривів та важких втрат. Рік гіркий від сліз та гучний від вибухів. Рік наших неймовірних титанів із Збройних Сил України. Ще один рік нашої стійкості та сили духу.

І хоч на календарі вже майже 2024, але у серці триває лютий 2022… Усім нам дуже хочеться перемоги, але вона не дається легкою ціною. Саме тому, у новому році ми повинні працювати більше, вірити сильніше, любити, співпереживати і залишатись людьми. Ми повинні допомагати один одному, підтримувати наших воїнів і пам’ятати, що у 2024 році Україна буде лише завдяки їм.

Дякую кожному нашому захиснику і захисниці за щоденний подвиг. Дякую нашим колегам-лікарям за кожне врятоване життя на полі бою. Дякую кожному, хто сьогодні з Україною.

У новий рік ми входимо з вірою та надією. Нехай збудеться найбільше наше бажання – перемога над ворогом. Але для цього нам потрібно буде докласти ще чимало зусиль, тому не зупиняємось!

Щиро вітаю усіх з прийдешнім новим роком! Вітаю зі Щедрим вечором! Живемо заради боротьби. Боремося заради життя! Україна понад усе!», – йдеться у привітанні.

Коментарі

Позначки: