Окупанти затримали понад 400 українців у Херсоні

Новини 09 Березня, 2022 502
Окупанти затримали понад 400 українців у Херсоні

Через шалений спротив мешканців Херсона окупаційна влада намагається запровадити адміністративно-поліцейський режим. Росіяни незаконно затримали понад 400 громадян України.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

“Російський окупант несе втрати в живій сили та техніці, особовий склад деморалізований, здається в полон або вдається до дезертирства. Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на оточенні міста Києва, захопленні міст Суми, Харків, Маріуполь, Миколаїв; забезпеченні сухопутного коридору між ТОТ АР Крим та континентальною частиною РФ. Не полишає спроб вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.
Продовжується формування резервів противника в пунктах постійної дислокації з метою їх подальшого перекидання до визначених районів на території нашої держави.
У зв’язку з шаленим супротивом мешканців міста Херсон, окупанти намагаються запровадити адміністративно-поліцейський режим, для чого до Херсонської області введені підрозділи Росгвардії, що здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,