Окупанти вдарили по Харкову: влучили в багатоповерхівку, загинула людина

Новини 15 Серпня, 2022 19

Окупанти вдарили по Харкову: влучили в багатоповерхівку, загинула людина

Російські окупанти вдарили по харківському житловому масиву Салтівка, 5 людей поранені, 2 знаходяться у важкому стані, 1 людині надана допомога на місці.

Про це повідомили начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, мер Харкова у Telegram, пише Четверта студія.

“Обстріл Салтівського району. Двоє поранених. Знову поряд із зупинкою громадського транспорту”, – повідомив мер Харкова.

Також Терехов повідомив, що у тому ж Салтівському районі обстріляно дев’ятиповерхівку, приліт на дах, попередньо без жертв. Горить гаражний кооператив.

Згодом міський голова повідомив про третій приліт на масив – у результаті обстрілу посікло машини, вибито у будинку скло, постраждав дитячий майданчик. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Внаслідок ранкового обстрілу п’ятеро харків’ян поранено. Усіх госпіталізовано, з ними працюють лікарі.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розказав, що наразі 4 людей шпиталізовано, 2 з них – у тяжкому стані. 1 людині надали допомогу на місці.

Як повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, одна з поранених під час обстрілу померла в лікарні.

Коментарі

Позначки: