Окупанти обстріляли вантажівку ЗСУ: кабіна вигоріла вщент, четверо військових було поранено, одного – вбито

Новини 03 Березня, 2020 1 462
Окупанти обстріляли вантажівку ЗСУ

Окупанти обстріляли вантажівку ЗСУ

Внаслідок обстрілу КрАЗа Збройних сил України російською протитанковою керованою ракетою 1 березня біля Нижньотеплого на Луганському фронті 4 українські бійці були поранені, 1 загинув.

Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-служба прокуратури Луганської області, пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий.

Загалом у вантажівці їхали 5 українських оборонців Донбасу.

Фото знищеної ворожим обстрілом української військової вантажівки опублікувала прокуратура Луганської області. У прокуратурі повідомили, що за фактом обстрілу російськими окупантами українського військового транспорту почато кримінальне провадження.

В прокуратурі повідомили, що російські окупанти зробили навмисний прицільний постріл у машину українських військових, коли та везла продукти харчування бійцям ЗСУ. Близькість до хат місцевих мешканців російських окупантів не зупинила.

У прокуратурі підтвердили, що постріл з відстані 3,5 кілометри російські окупанти зробили протитанковою керованою ракетою: її уламки знайшли на місці ураження машини.

Тепер ці уламки ракети російського ПТРК та знищена українська вантажівка стали доказами у кримінальному провадженні.

Як видно на фото, опублікованих прокуратурою Луганської області, в український КрАЗ бойовики вдарили зі сторони водія — кабіна всередині вигоріла дощенту.

Коментарі

Позначки: ,