Оксана Юринець привітала українців з Новим роком

Новини 31 Грудня, 2023 293

Дякую за цей рік усім, хто був поруч і допомагав спільно наближати нашу перемогу!

Вже закінчується 2023-й рік. Прийдешній 2024-й несе нам нові виклики – та ми вже давно навчилися давати раду з будь-якими проблемами.

Про це пише пише політик, голова волонтерського штабу Української команди на Львівщині Оксана Юринець, пише Четверта студія.

«Цьогоріч, продовжуючи боротьбу за Незалежність України наші ЗСУ, усі українці як і попередні роки захищали Європу від російської агресії, будували економіку, наближали вступ України до НАТО та Європейського Союзу.

Ця боротьба яка триває, доводить світу, що ми – сильна нація, яка знає куди рухається. Так, на цьому шляху маємо безліч труднощів. Та будь-які виклики – це шанс. Шанс стати кращим та ще сильнішим.

На цьому шляху Україна втратила і втрачає своїх захисників, які загинули на війні. Ми втратили батька і дідуся, якого дуже бракує нам усім. Коли втрачаєш близьких, то розумієш: життя дуже коротке, щоби жалітися на несправедливість та бідкатися. Потрібно шукати сили та ще наполегливіше працювати. Негараздів вистачає: росія вже давно воює проти нас, готуючи більш масштабну агресію світу, влада приймає закони, котрі можуть знищити малий і середній бізнес, вдарити по місцевому самоврядуванню а також зруйнувати довіру до державних інституцій.

Але скажіть – хіба які-небудь труднощі нас колись зупиняли? Ми завжди йшли вперед та долали їх. Бо все, що не вбиває – робить нас сильнішими.

Тому в Новому році хочу побажати усім не боятися, приймати цей світ таким, яким він є і з чистим серцем та добротою робити його кращим, підтримувати військових, або йти у військо. Бо хто, як не ми!

Дякую за цей рік усім, хто був поруч і допомагав спільно наближати нашу перемогу!», – йдеться у повідомленні.

З Новим роком друзі!

фото Володимир Шурубура Марія Шурубура

Коментарі

Позначки: ,