Офіційно відкрито 5 хвилю стажування молоді у Львівській ОВА

Новини 21 Травня, 2024 21

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи у державній інституції

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи у державній інституції

14 травня стажування у Львівській ОДА почали 90 молодих людей. Це ювілейний, 5 набір в межах програми «Академія Перших Можливостей». Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи у державній інституції. Вони ознайомляться з роботою структурних підрозділів ЛОДА та пройдуть профорієнтаційні тренінги.

Про це пише Четверта студія.

У перший день стажування з учасниками програми провів ознайомчу зустріч очільник Львівщини Максим Козицький.

«Допитливі, сміливі, амбітні. Я далекий від думки, що вся ця молодь захоче працювати у державному секторі. Але, переконаний, що стажування, яке триватиме до трьох місяців, допоможе хлопцям та дівчатам скласти уявлення про те, що таке державні інституції та держслужба, і визначитися, чи бачать вони себе на ній.

Війна закінчиться. Віримо, що нашою перемогою. Державу треба буде відбудовувати. Без довіри до держструктур – це неможливо. Тому молоді люди, які мають цінності та хочуть розвиватися, – наша велика надія», – підкреслив Максим Козицький.

Мета проєкту – сформувати нову генерацію державних службовців. Молодь зможе долучитися до роботи у галузі державного управління та здобути практичний досвід у цьому напрямі. Після успішного проходження стажування, учасників внесуть у базу даних молодіжного кадрового потенціалу ОДА, також вони отримають сертифікат про проходження стажування.

«Будьте тими, хто має сміливість висловлювати нестандартні думки, хто вміє рекомендувати та говорити про свої переконання. Ваша унікальна перспектива не лише збагачує дискусії, але й стимулює нові ідеї та натхнення в інших. Пам’ятайте, що ваша відкритість та наполегливість допоможуть вам досягти бажаних результатів», – звернувся до стажерів керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

Варто зазначити, що  зараз є вакансії в адміністрації і ті, хто хоче працевлаштуватися та доведе це під час стажування, мають гарні шанси стати частиною колективу.

 

Коментарі

Позначки: , ,