Один з поліцейських, які гвалтували дівчину у Кагарлику, раніше працював у Дрогобичі і Трускавці

Новини 26 Травня, 2020 9 707

Фото: ДБР

У лютому 2020, Трускавецький міськсуд зобов’язав Кузіва віддавати третину своєї зарплатні на аліменти дружині, поки синам не виповниться 18 років

Резонансний злочин стався у Кагарлику, Київської області. Двоє поліцейських катували та ґвалтували затриману дівчину. Один із них – начальник сектору місцевого відділку поліції, інший – оперуповноважений.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «ВАРТО – Галицькі новини», справою займається ДБР. За їхніми даними, правоохоронці забрали місцеву жінку на допит, як свідка. Всю ніч знущалися з неї та били. Так начебто вимагали зізнання у нерозкритій справі. Правоохоронців затримано. Нині вони у слідчому ізоляторі. Поліцейський відділок розформували, керівництво звільнили. Нині туди направили начальників із поліції області.

Імена підозрюваних злочинців у погонах вже відомі. Джерела “Української правди” в правоохоронних органах розповіли, що це Сергій Сулима та Микола Кузів.

Микола Кузів 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького відділення на Київщині. У минулому, після коледжу, працював у 40-й колонії Дрогобича, був лейтенантом внутрішньої служби. У 2007 – переведений на позицію оперуповноваженого карного розшуку в пункт міліції на станції Трускавець.

За 2019 рік Кузів встиг попрацювати на Київщині, Донеччині та Львівщині. Має двох синів, 11 і 4 років. У лютому 2020, Трускавецький міськсуд зобов’язав Кузіва віддавати третину своєї зарплатні на аліменти дружині, поки обом синам не виповниться 18 років.

Коментарі