Одіозний Добкін за 0,5 млн грн перевіз частину львівського пам’ятника до Харкова

Новини 06 Січня, 2020 2 237

Михайло Добкін

Харків’янин Михайло Добкін придбав барельєф Ордену Перемоги зі львівського Монумента Слави

Як передає Depo.Харків, про у Твітері написав харків’янин Михайло Добкін, пише Четверта студія.

“Це Орден Перемоги зі львівського Монумента Слави. На другій фотографії – так Монумент Слави виглядав раніше. На третій, четвертій, п’ятій і шостій фотографіях – вдячні нащадки поліцаїв руйнують Монумент. На сьомий фотографії – в такому стані ми знайшли Орден Перемоги з Монумента на одній з львівських фірм. Він важить більше 700 кг. Їм торгували, як ломом кольорового металу. Ми викупили його у вандалів. Майже за півмільйона гривень. Тепер він в Харкові і чекає того часу, коли ми повернемо його на колишнє місце. Разом з адекватними львів’янами повернемо. Але, думаю, це буде не скоро”, – написав Добкін.

View this post on Instagram

Это Орден Победы со львовского Монумента Славы. На второй фотографии – так Монумент Славы выглядел раньше. На третьей, четвёртой, пятой и шестой фотографиях – благодарные потомки полицаев разрушают Монумент. На седьмой фотографии – в таком состоянии мы нашли Орден Победы с Монумента на одной из львовских фирм. Он весит больше 700 кг. Им торговали, как ломом цветного металла. Мы выкупили его у вандалов. Почти за полмиллиона гривен. Теперь он в Харькове и ждёт того времени, когда мы вернём его на прежнее место. Вместе с адекватными львовянами вернём. Но, думаю, это будет не скоро. П.С. Оказывается с памятниками воюют не только по идеологическим мотивам. Это ещё у патриотов и неплохой бизнес.

A post shared by Михаил Добкин (@dobkinmm) on

У січні 2014 року Добкін, який тоді обіймав посаду голови Харківської ОДА, прийшов на сесію в футболці із написом “Беркут”. Також Добкін був одним із організаторів сепаратистського з’їзду депутатів всіх рівнів південного сходу і Криму, який пройшов у Харкові 22 лютого 2014 року.

Коментарі

Позначки: , ,