Очільник “Батьківщини Львівщини” виступив проти воєнного стану

Новини 26 Листопада, 2018 80
Михайло ЦИМБАЛЮК

Михайло ЦИМБАЛЮК

Керівник “Батьківщини Львівщини” Михайло Цимбалюк виступив проти запровадження в Україні воєнного стану. Про це він написав на сторінці у Фейсбуці.

“… Багато було сказано у соціальних мережах та медіа впродовж останніх 12 годин про вчорашні події на Азовському морі. Ще більше, переконаний, ми не знаємо.

Так, я повністю засуджую дії безпринципних та нахабних російських військових щодо наших суден на Азові. Просто не можу підібрати слів, але в одному впевнений, це була заздалегідь спровокована акція і нею керували безпосередньо зі стін Кремля. Бо, переглядаючи щораз відео зіткнення військових кораблів, розумієш – що все це було зроблено для «картинки» для ЗМІ, для чергового загострення війни між Україною та Росією. І тут українська сторона не могла просто дипломатично реагувати – потрібні кардинальні дії, рішення, висновки. Тим більше, що на Сході України від рук росіян впродовж п’яти років продовжують гинути найкращі сини та доньки нашої країни.

Але ж виникає логічне питання – що відбувалося в українському війську впродовж останнього часу. Проблема розподілу морських територій між обидвома країнами була відома давно, про неї неодноразово говорили переважно журналісти, мотивуючи чиновників діяти, але вони, як і здебільшого, просто очікували… Дочекалися…

Якщо подивитися на надзвичайний стан в Азові комплексно, то все ж таки простежується «теорія змови». І можете звинуватити мене у накручуванні обставин, але видається на те, що в нашій країні військові дії стали важелем впливу не лише на українську, а й світову політику. Бо, коли на Заході країни палять шини невдоволені власники авто на іноземній реєстрації, катастрофічно піднімаються тарифи на газ (в опалювальний період), рейтинг нинішнього президента за чотири місяці до виборів впав нижче 10%, то пропонований воєнний стан в Україні виглядає як останнє рятувальне коло не лише для Порошенка, а й тих, хто біля нього.

Не хочеться вірити, що це гра нинішніх політиків заради того, щоб ще на п’ять років лишитися при владі. Бо ціна таких кроків надзвичайно велика – життя мільйонів Громадян України!”, – йдеться у повідомленні.

… Багато було сказано у соціальних мережах та медіа впродовж останніх 12 годин про вчорашні події на Азовському морі. Ще…

Опубліковано Михайлом Цимбалюком Неділя, 25 листопад 2018 р.

У соціальних мережах уже відрегували на заяву Цимбалюка.
“Схоже один львівський екс-мєнт часів Януковича зійшов з розуму в світлі вчорашніх подій”, – пише журналіст Андрій Маринюк.

Схоже один львівський екс-мєнт часів Януковича зійшов з розуму в світлі вчорашніх подій.

Опубліковано Андрієм Маринюком Понеділок, 26 листопад 2018 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,