Обласна дитячо-юнацька школа Львівщини отримала нового керівника

Новини 12 Лютого, 2020 221

Обласна дитячо-юнацька школа Львівщини отримала нового керівника

Львівська обласна рада затвердила призначення Ореста Куценка на посаду директора комунального закладу

Львівська обласна рада затвердила призначення Ореста Куценка на посаду директора комунального закладу ЛОР «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа». Орест Куценко з листопада виконував обов’язки директора цього закладу.  Про це пише Четверта студія.

Дитячо-юнацька спортивна школа є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю. В обласній ДЮСШ займається понад 1000 дітей у 9 відділеннях: армспорт, бадмінтон, баскетбол, боротьба греко-римська, велоспорт,  гандбол, регбі, теніс настільний, футбол.

Довідково: Орест Володимирович Куценко народився 03 жовтня 1984 року у місті Львові. З 2001 до 2006 року навчався  у Львівському державному інституті фізичної культури. Працював інструктором з карате в військово-патріотичному клубі «Лев», вчителем фізичного виховання в приватній загальноосвітній школі «Перспектива» м. Львова. З 2006 до 2010 року викладав на кафедрі теорії та методики фізичного виховання Львівського державного університету фізичної культури. Впродовж 2010-2011 років працював головним спеціалістом управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. З 2011 до 2019 року працював старшим тренером збірної команди України з велосипедного спорту на треку. Одружений, виховує доньку.

Коментарі

Позначки: , ,