Нинішня ситуація в ДБР щодо розслідування справ Майдану – це плювок в обличчя родинам Небесної Сотні, – Іонова

Новини 29 Січня, 2020 171

Фото: УНІАН

Все, що зараз відбувається в ДБР навколо розслідування справ Майдану – це плювок у обличчя родинам Небесної Сотні.

Про це народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова написала на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Вражаюча підлість невідомих осіб у вигляді тітушок, які атакували мене, народного депутата, і Таню Чорновол, (яка   була депутатом попередньої ВРУ) нагадало мені період, коли Таню били покидьки з «антимайдану» Януковича. Все, що зараз відбувається в ДБР навколо розслідування справ Майдану – це плювок у обличчя родинам Небесної Сотні, які також були присутні на брифінгу Бабікова й не змогли почути відповіді на свої запитання», – написала Іонова.

Вона повідомила, що готує депутатський запит щодо незаконного призначення першим заступником керівника ДБР Олександра Бабікова та неправомірних дій щодо Чорновол.

«Схоже, реваншистські настрої комусь із монобільшості дуже піднімають «бойовий дух»… Тому готую депутатський запит і щодо незаконного призначення першого заступника керівника Бабікова , й до керівництва ДБР та Національної поліції щодо неправомірних дій невідомих осіб в ДБР. Сподіваюся , що невідворотність покарання за злочини (яку «слуги» так «солодко» обіцяли цілому світу в Давосі) буде продемонстровано у цій справі, а порушники закону і тітушки, які зламали ногу Тетяні Чорновол в приміщенні ДБР на очах журналістів, будуть покарані», – зазначила депутат.

Коментарі

Позначки: , ,